Kaffeprenumeration

I vår snabba värld är det viktigt att hitta sätt som gör vardagen enklare. Med Ziiipcoffes kaffeprenumeration får du högkvalitativt kaffe levererat direkt till din dörr, exakt när du behöver det. Vårt kaffe rostas på beställning och levereras direkt till din dörr inom 14 dagar från rostning för maximal färskhet. Välj mellan olika rostningar och smaker för att hitta din perfekta match. 

Varför välja en kaffeprenumeration från Ziiipcoffee?

Ziiipcoffe är dedikerade till att förse sina prenumeranter med endast det bästa kaffet. Vi väljer noga ut kaffebönor från pålitliga källor och rostar dem perfekt för att garantera färskhet och smak.

Anpassningsbar prenumeration:

Livet förändras och det gör också dina kaffevanor. Med Ziiipcoffes flexibla prenumeration kan du enkelt justera frekvensen av dina leveranser eller ändra blandningen av kaffebönor efter eget tycke. Kontakta oss så löser vi det!

Enkelhet och Bekvämlighet:

Glöm det eviga sökandet efter det perfekta kaffet i butiker. Med vår prenumerationstjänst kommer kaffet till dig. Du sparar både tid och energi, och du får njuta av en suverän kopp kaffe varje gång.

Hur det fungerar med kaffeprenumeration från oss

Att börja med en kaffeprenumeration från Ziiipcoffe är enkelt. Besök vår webbplats, välj din favoritblandning, frekvensen av leverans och mängden kaffe du behöver. Vi tar hand om resten. Ditt första kaffepaket kommer att vara på väg till dig inom kort, och du kan när som helst justera eller avbryta din prenumeration.